onsdag 17 februari 2010

Sjuklingar

Nu är båda barnen dåliga,och extra svidiga såklart. Orka!! Kom iaf ut en liten stund på fm. Sen fick jag lite fikabesök av Linda,trevligt som alltid.
Hoppas på paket i morgon, från Panduro och från min scrapbookingklubb. Alltid kul att ha nåt att se framemot. Godnatt folk!

3 kommentarer:

 1. Nej jag vet inte o det är ett sånt, tog bara en bild i från Google:P men vem vet det kan vara ett sånt..

  SvaraRadera
 2. hej, roligt me scrapbooking:) har ännu inte börjat med det, men har kollat runt lite på nätet. Finns de att köpa någon annanstans än på nätet? har bara hittat sidor där man måste bli medlem då man får hem paket varje månad, jag tänkte pröva på först.
  Till en annan sak, skulle du kunna skriva ner receptet till den där supergoda såsen som vi åt på nyår:) har helt glömt bort va de va i den, förutom creme fraiche och osten. Hur går de annars me barnen och allt? kramar Anna

  SvaraRadera
 3. Hej Anna! Kul om du vill börja,vi börjar bli ett gäng. Förra onsdan var jag med Signe uppe vid Papperssvalan i Othem och hjälpte henne med lite startprylar. Vi kan dra dit nån onsdag om du vill. Annars finns hur mycket webbutiker som helst. Jag kan tipsa om mina fav om du vill. Kolla gärna in forumen Scrappiz.se och Svensk scrapbooking.se, där lägger ofta företag ut när de har rea tex.
  Nu måste jag gå,återkommer senare om såsen=)

  SvaraRadera